Microsoft IT Academy

ICT Education eshte "Microsoft IT Academy Program Member"ICT Education eshte partnere zyrtare e "Microsoft IT Academy" qe prej  vitit 2012 
Perparesite e Microsoft IT Academy

Trajnimet qe jane pjese e programit te "Microsoft IT Academy" kane nje sere perparesish:  
  • Kurrikula i E-Learning. Leksionet e trajnimeve jane online.
  • Metoda e mesimedhenies dhe materialet jane te ndertuara enkas nga Microsoft.
  • Mundesite laboratorike. ICT ofron platforma sherbimi gjate trajnimit.
  • Testet e ndryshme interaktive.
  • Certificate pjesemarrjeje me logon e Microsoft e cila njihet ne nivel global.
Microsoft Official Academy Courses
Certifikate nga Microsoft IT Academy
Portal e-learning me Laboratore Virtuale