Rreth Nesh‎ > ‎

Te reja dhe evente


ICT Education pjese e programit "Microsoft IT Academy"

posted Mar 13, 2014, 4:16 AM by ICT Education   [ updated May 29, 2014, 7:13 AM ]


ICT Education eshte pjese e programit "Microsoft IT Academy" qe nga viti 2012 dhe e riaktivizoi anetaresimin e saj ne programin e "Microsoft IT Academy" deri ne vitin 2015.

Duke ndjekur trajnimet e Microsoft IT Academy , pjesemarresit perfitojne nje program te plote te te mesuarit i cili sherben ne arritjen e suksesit. 
Programi ndihmon te gjithe studentet qe janë të interesuar në ndjekjen e një karrierë në IT pas diplomimit. Microsoft IT Academy siguron burime që përfitojnë të gjithë studentet. Fitimi i aftësive për teknologjine më të fundit ndihmon studentet të bëhen bashkëpunëtorë të mirë. Programi i Microsoft IT Academy ofron avanazhe si:

-Kurrikula i E - Learning. Leksionet e trajnimeve jane online
-Metoda e mesimedhenies dhe materialet jane te ndertuar enkas nga Microsoft
-Mundesite laboratorike. ICT ofron platforma sherbimi gjate trajnimit.
-Testet e ndryshme interaktive
-Certificate pjesemarrjeje me logon e Microsoft
 

Seminari: Lancimi i Smart Processes versioni 2.0

posted Jan 28, 2014, 4:20 AM by ICT Education   [ updated Jan 28, 2014, 4:26 AM by Endrit Xhina ]

ICT Solutions organizon ne daten 20 Shkurt 2014 seminar per Automatizimin e Proceseve te Bisnesit nepermjet software. Do te prezantohet Lancimi i Smart Processes versioni 2.0. 

Prezantimi do te perqendrohet ne:
 • Business Rules Designer
 • Case Initiation Banner 
 • Cases Portal
 • Child Processes
 • Email Templates
 • Form Designer
 • Integration with other applications
 • Process Configurator
 • Process Modeler
 • Resources
 • Smart Documents
Jeni te lutur te na konfirmoni pjesemarrjen tuaj ne: 

Email:secretary@ictedu.info
Cel:067 20 29 552
Tel:(04) 24 19 687
Web: www.ictsolutions.co

Albanian ICT Awards 2012

posted Aug 31, 2013, 2:30 PM by ICT Education   [ updated Aug 31, 2013, 2:30 PM by Endrit Xhina ]

Gara mbarekombetare e "Albanian ICT Awards 2012" eshte finalizuar ne date 26 prill 2013, me nje mbremje Gala ne Hotel Tirana International, ku u shperndane cmimet:
 • "Creavity of the year" eshte vleresuar Betim Drenica ndersa me medalje vleresimi per kete cmim eshte vleresuar Fatjon Sakiqi dhe Labinot Bytyshi. 
 • "Diploma e vitit" eshte vleresuar Bardh Lohaj, ndersa me medalje vleresimi, Oltion Prifti dhe Jetmir Sadiku.
 •  "Akademiku i vitit" eshte vleresuar Marenglen Biba ndersa me medalje vleresimi Ilir Çapuni dhe Neki Frasheri.
 •   "Ylli ne ngritje i vitit" eshte vleresuar Elio Qoshi ndersa me medalje vleresimi per kete kategori ka marre Genti Thaçi dhe Frenci Rakipi. 
 • "Mobiliteti i vitit" ka shkuar per Julian Kaninin ndersa me medalje vleresimi eshte vleresuar Klevis Mino dhe Vatan Beqrama. 

Juria e ketij kompeticioni ishte e perbere nga emra te shquar te akademise,biznesit,dhe informatikes si Ismet Hamiti, Drejtori Ekzekutiv i ICT Education Z.Endri Xhina, dhe te tjera emra te njohur si Mira Mezini, Kozeta Sevrani, Endri Hasa, Arsen Kurti, Visar Jasiqi, Enkelejd Zotaj, Rahmil Limani dhe Igli Gjelishti. Gara ka qene shume e "nxehte" çka do te thote se juria eshte ndeshur perballe sfidave te ndryshme ne vendimmarrjen e tyre profesionale dhe parimore duke konsideruar se shumica e pjesemarresve dhe aplikacionet e tyre kane qene ne nivele shume te kenaqshme me prurje nga profesioniste nga te gjitha trevat shqipfolese. Ky event synon te kthehet ne nje institucion te ri vleresimi dhe promovimi te individeve te suksesshem, ne tradite te pervitshme mbarekombetare ne sektorin ICT

1-3 of 3