Android

Android

ICT Education Newsletter

Android i jep jete qindra milione pajisjeve celulare ne me shume se 190 shtete ne te gjithe boten.

Eshte sistemi i instaluar me i perhapur i te gjithe platformave mobile. Cdo dite 1 milion perdorues te rinj marrin nje celular me Android. Dita dites zhvillohen aplikime per android te fushave te ndryshme, qe nga programe utilitate per biznesin, median, apo lojerat.

Android eshte platforma qe ju mundeson te ndertoni aplikacione per celular si dhe ti shperndani ato ne tregun global nepermjet Android marketplace.