Microsoft Certified Professional (MCP)

Certifikimi "Microsoft Certified Professional" (MCP)

Microsoft Certified Professional (MCP) eshte nje çertifikim qe verteton aftesite teknike profesionale dhe zhvilluese te specialisteve IT nepermjet rigorozitetit dhe testeve te njohura te industrise.

Provimet MCP mbulojnë nje game te gjere te produkteve dhe teknologjive te Microsoft.

Ne monetin qe ju kaloni provimin tuaj te pare te MCP, ju automatikisht beheni nje "Microsoft Certified Professional" dhe perfitoni nga perparesite e MCP.