Introducing Microsoft IT Academyhttps://www.facebook.com/secretari.ict https://twitter.com/trainin97460537 https://www.linkedin.com/profile/view?id=79389692&trk=spm_pic
 
Kontaktoni ne kohe reale

 • Forme Kontakti
 • Forme Kontakti Na dergoni kerkesen Tuaj


Recent Courses

 • 2 Dhjetor - "Interconnecting Cisco Network Devices 1" Ne trajnimin e Cisco/ICND1 ju di te mesoni te instaloni, konfiguroni, si dhe te realizoni troubleshoot te rrjeteve te permasave mesatarete te pajisur me router dhe switch duke perfshire ...
  Posted Dec 13, 2014, 1:53 AM by ICT Education
 • 16 Dhjetor - "Oracle Database 11g:SQL Fundamentals"                      Ky trajnim eshte i destinuar per te gjithe ata persona qe duan te ndertojne aplikacione me nje database eficente,robuste dhe me cilesi te larte nepermjet Oracle Database. Programi i ...
  Posted Dec 13, 2014, 1:53 AM by ICT Education
 • 17 Dhjetor -"Linux Redhat System Administration"  Trajnimi ofron njohurite dhe aftesite praktike per administrimin e sistemeve Redhat Linux. Programi i kursit: Module 1: Linux Installation Automation Module 2:  Package Management and Update Module 3:  Services Configuration ...
  Posted Dec 13, 2014, 1:54 AM by ICT Education
 • 22 Dhjetor-"Querying Microsoft SQL Server 2012" Ky trajnim eshte dizenjuar per individet qe jane te interesuar te mesojne SQL Server 2012 ose SQL Server 2014. Trajnimi mbulon te gjitha aftësitë e nevojshme te platformes SQL Server ...
  Posted Dec 13, 2014, 1:46 AM by ICT Education
 • 23 Dhjetor - "Developing Java Web Applications" Ne trajnimin e Java ju do te mesoni te krijoni apliakcione web ne menyre dinamike duke integruar komponente kyç te Java EE, te gjeneroni faqe web ne menyre dinamike me ...
  Posted Dec 13, 2014, 1:46 AM by ICT Education
Showing posts 1 - 5 of 6. View more »